[Previous Months][Date Index][Thread Index][Join - Register][Login]
  [Message Prev][Message Next][Thread Prev][Thread Next]

[IPs] SV: [IPs] svängande värden och missnöje med väska.Hej, jag är ny på listan och har ingen pump ännu. Kommer att få den under den kommande månaden. Jag har valt Medtronics uppföljare till Minimed 508 – Paradigm. Den kommer till Sverige under året så till dess ska jag ha en 508. Jag har hört på andra håll att lårväskorna lätt hasar ner men att vadväskorna är bättre, om man liten så kan man tydligen ha dem runt låret.

Hur länge har du haft pump?

//Ishtar Polite Siljemark

 

-----Ursprungligt meddelande-----
Från: email @ redacted [mailto:email @ redacted] För Käthe Kentz
Skickat: den 20 januari 2003 23:42
Till: email @ redacted
Ämne: [IPs] svängande värden och missnöje med väska.

 

Hej på er alla. Nu har vi hunnit en bit på väg på det nya året. Jag hoppas att det har börjat bra för er. Jag har fortfarande väldigt svängande blodsockerkurvor trots justeringar av basaldoserna. Enda dagarna som dom har legat perfekt var när jag först hade maginfluensa före jul och nu i förra veckan när jag var förkyld och hade 39 graders feber. Det känns lite jobbigt. Men jag skall inte ge upp så lätt. Hur har ni andra lyckats få jämna kurvor?

Jag är lite missnöjd med min lårväska. (Jag har MiniMed 508) Det är svårt att få den att sitta på plats när jag går. Oftast har jag den fäst i midjan med clips. Vad använder ni för väskor?