[Previous Months][Date Index][Thread Index][Join - Register][Login]
  [Message Prev][Message Next][Thread Prev][Thread Next]

[IPs] Re: [IPs] Några dagar kvar!Hej Ishtar!
Jag undrade just vart du tog vägen! Så nu är det din tur. Du ska se att det kommer att kännas toppen. Hur det än är så är det fortfarande din kropp som bestämmer även om pumpen styr indulinmängden utifrån din programmering. Jag själv trivs jättebra med min pump, skulle inte vilja vara utan den!
Du måste verkligen ha tryckt mycket eller haft dåliga batterier. Mina räcker i normalt bruk 3-4 veckor.
Jag börjar äntligen få lite mer fason på kurvorna, inte så stora svängningar som tidigare och det bara genom ett trollande av min dr som propsade på att jag skall minska måltidsdoserna!
Så räkna med lite jobb med inställning men det är det värt!
Lycka till på tisdag och ha en trevlig Alla hjärtans dag!
Käthe
----- Original Message -----
From: email @ redacted href="/mailjoin.shtml">Ishtar Polite Siljemark
To: email @ redacted href="/mailjoin.shtml">email @ redacted
Sent: Friday, February 14, 2003 9:03 AM
Subject: [IPs] Några dagar kvar!

Hej igen,

Igår kom min pump, MiniMed 508, och jag tryckte så mycket på den att jag redan på kvällen fick ett ”low battery” alarm! Kanske var batterierna som satt i inte fräscha? Hur som helst på tisdag är det dags och jag måste erkänna att även om jag ser fram emot det så känner jag ett visst obehag. Ungefär som om jag skulle säga hej då till mig egen kropp. Stod och beskådade mig själv i spegel (efter att ha försökt hitta ett lämpligt ställe att fästa pumpen på en bikini) och tänkte plötsligt att så här skulle jag aldrig se ut igen. Hallå, jag behöver lite stöd här – någon där?
//Ishtar