[Previous Months][Date Index][Thread Index][Join - Register][Login]
[Message Prev][Message Next][Thread Prev][Thread Next]

Re: [IP] Problems with Animas pump

I have had an Animas pump since August of 2000.  The only problem 
that I have had was a few weeks ago when it died in the water.  I 
believe a scratch on the screen caused the death of the pump, but 
that hasn't been confirmed yet

---------- Original Message ----------------------------------
From: "Schoenbauer, Kathy" 
<email @ redacted>
Reply-To: email @ redacted
Date: Tue, 23 Oct 2001 10:47:27 -0500

>I have been pumping since 2/01. I've been quite pleased with the 
>from Animas, but I am very frustrated and concerned about the 
pump problems
>I have had. My first pump worked fine for 3-4 months. Then, over 
>months, I had extreme difficulty priming. It was so frustrating! 
Finally, it
>just wouldn't prime anymore. So, I got a replacement pump. (Tech 
service did
>indeed identify a faulty priming mechanism was to blame. My 
second pump,
>which I got early Sept., just went bad yesterday. The screen 
would black out
>as I was working with it. I also had problems with having to 
press the enter
>key anywhere from 1-5 times before the screen would wake up. I 
replaced the
>batteries and that was not the problem. The problem was also 
>What have others experienced with their pumps - whether Animas, 
Minimed or
>Disetronic? If this is normal, I'm not sure I can want to have to 
>hours and hours to fixing pump problems.
>Appreciate your feedback!
>Kathy S.
>for HELP or to subscribe/unsubscribe, contact: email @ redacted
>send a DONATION http://www.Insulin-Pumpers.org/donate.shtml

Sent via the EV1 webmail system at mail.ev1.net
for HELP or to subscribe/unsubscribe, contact: HELP@insulin-pumpers.org
send a DONATION http://www.Insulin-Pumpers.org/donate.shtml