[Previous Months][Date Index][Thread Index][Join - Register][Login]
[Message Prev][Message Next][Thread Prev][Thread Next]

Re: [IP] Connection problems...

have you looked to see if you tend to have problems on the 3rd day (or 
longer) after starting with a new set?

>From: "Arsen Vladimirskiy" <email @ redacted>
>Reply-To: email @ redacted
>To: <email @ redacted>
>Subject: [IP] Connection problems...
>Date: Thu, 24 Jan 2002 13:45:10 -0600
>I am using MM508 for the last 2 years.
>I am always using my stomach and my sides as the infusion sites. I don't
>have any fat at all (6'1" and 165lbs).
>Right now I am using 6mm Quick-Set infusion sets. Sometimes the connections
>are great and sometimes they don't work that well. For example, yesterday I
>bolused 6.5 units of Humalog for breakfast and it gave me a good post-meal
>blood sugar. Today, after exactly the same breakfast and the same 
>still in place, I bolused 6.5 and ended up at 280 mg/dL. I had to add
>supplemental boluses of 1.5 to bring me down to 150mg/dL for lunch.
>This happens to me often and it is VERY frustrating. Does any one have any
>suggestions that they can share with me?
>Thanks a lot!
>for HELP or to subscribe/unsubscribe, contact: HELP@insulin-pumpers.org
>send a DONATION http://www.Insulin-Pumpers.org/donate.shtml

Get your FREE download of MSN Explorer at http://explorer.msn.com/intl.asp.
for HELP or to subscribe/unsubscribe, contact: HELP@insulin-pumpers.org
send a DONATION http://www.Insulin-Pumpers.org/donate.shtml