[Previous Months][Date Index][Thread Index][Join - Register][Login]
[Message Prev][Message Next][Thread Prev][Thread Next]

RE: [IP] Pump Start-Almost/Questions



Thanks.  It hasn't come up any more since I noticed.  It is up a little more
from when I applied but that may be normal with movement of the tubing.  It
still seems secure.  I am going to see how it holds up for another day.  I
need to do 3 set changes by Monday to practice and I will try other stuff
next time if it doesn't hold.  The only problem with saline is I don't know
if it is actually a problem now.  However I have had no alarms for no
delivery or does the site seem not to be secure.  So I think I am all set.

Thanks again, good to know this may just be from normal movement.
-- Sherry

-----Original Message-----
From: email @ redacted [mailto:email @ redacted]
Sent: Wednesday, December 01, 1999 12:51 PM
To: email @ redacted
Subject: Re: [IP] Pump Start-Almost/Questions


In a message dated 12/01/1999 9:24:12 AM Central Standard Time, 
email @ redacted writes:

> The set seems to be secure but the tape placed over it is
>  starting to come up where it is covering the tubing.  Is this normal
after
>  14 hours?  I am not concerned yet since the set seems to be secure still.

hi sherry -

my tape seems to come up a bit only where the tubing is - haven't had a 
problem yet.....never goes beyond that little area.         aren't you 
excited?????       i know i was! 

kim
----------------------------------------------------------
for HELP or to subscribe/unsubscribe, contact: HELP@insulin-pumpers.org
send a DONATION http://www.Insulin-Pumpers.org/donate.shtml
----------------------------------------------------------
for HELP or to subscribe/unsubscribe, contact: HELP@insulin-pumpers.org
send a DONATION http://www.Insulin-Pumpers.org/donate.shtml